top of page

Общо събрание на Българска федерация по ММА


На Общо събрание на Българска федерация по ММА, проведено на 15.06.2023 година, Президентът на БФ ММА г-н Станислав Недков бе преизбран с абсолютно единодушие за председател на федерацията, без нито един глас против или въздържал се.

„През последните 10 г. имах удоволствието да изпълня една моя мечта – да ръководя организация, изпълнена с мотивирани и всеотдайни членове, които въпреки трудностите са готови винаги да продължат напред. Тези 10 години бяха изпълнени със страст и ангажираност към развитието и популяризирането на ММА и превръщането на Българска федерация по ММА в една от най-успешните спортни федерации в България.

През втория ми мандат като председател бяхме изправени пред множество предизвикателства, но благодарение на сплотения и силен екип, който създадохме, успяхме да се справим с трудностите и да утвърдим България като една от най-силните ММА нации в света. Благодаря на всички президенти на клубове, треньори, състезатели, членове на Управителния съвет, спонсори и родители за доверието и подкрепата, която ми оказвахте през годините. Благодаря за вярата в мен и за вълнуващата възможност да ви представлявам като председател.

Искам да подчертая, че успехът на нашата федерация не би бил възможен без ангажимента и усилията на всеки един от вас. Вашата преданост и способност да работите като един екип бяха непоколебими и допринесоха за постигането на нашите добри резултати. След време на равносметка на отминалото, дойде време да погледнем в бъдещето. Бъдещето на федерацията и хилядите млади хора, които виждат в ММА шанс за реализация в своя живот.

Давам мъжката си дума, че и през следващите 5 години ще работя предано и почтено, така както го правех през изминалите десет“, коментира президентът на БФ ММА Станислав Недков – Стъки.


bottom of page