Новини

Понеделник, 05 Септември 2016

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ММА НА 24 СЕПТЕМВРИ В АРЕНА АРМЕЕЦ

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ММА НА 24 СЕПТЕМВРИ В АРЕНА АРМЕЕЦ

На 24 септември от 9:00 сутринта в тренировъчната зала на Арена Армеец в гр. София, ще се проведе Държавно първенство по ММА (за аматьори) за всички възрастови групи (деца, кадети, юноши, мъже и жени).


Първенството се явява и Квалификация за определяне на Националния отбор (мъже/жени), който ще участва на Европейското първенство в Прага, Чехия през Ноември.
 

"Календарът на Българска Федерация по ММА до края на годината е наситен с доста национални и международни събития," съобщи председателят на БФММА, Станислав Недков. "На 24 Септември освен Държавното първенство, БФММА е съорганизатор и партньор на две от от най-големите организации, занимаващи се с бойни спортове в света - Abu Dhabi Warriors и Elite Boxing и заедно ще организираме най-мащабното ММА събитие правено досега у нас. Ще дадем шанс на 5 български бойци да бъдат част от това състезание и за тях ще бъде огромна възможност да покажат на какво са способни на промоутъри, мачмейкъри, спонсори и фенове в цял свят, където състезанието ще бъде излъчвано от няколко световни спортни канала. 

Освен това по време на Държавното първенство ще бъдат определени и националните отбори във всички възрастови групи, които ще вземат участие на предстоящите Балканско първенство през Октомври в Тирана, Албания) и Европейско първенство Ноември месец в Прага, Чехия! До края на годината БФММА ще организира и още няколко профи гали."

С това 24 септември се превръща в истински празник за любителите на бойните спортове. През целия ден битките от Държавното първенство по ММА могат да се гледат на живо в тренировъчната зала безплатно от 9:00 сутринта.

От 19:30 в голямата зала на Арена Армеец стартира смесената бойна гала -  ММА състезанието "Road to Abu Dhabi" и муайтай турнирът "Elite Fight Night 7", които гостуват в София. Билетите са вече в продажба и са по 20 лв в мрежата на Тикетпро.
 

Последни новини

Противоепидемични правила от 27.11.2020

Противоепидемични правила от 27.11.2020

БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ММА ПРАВИЛА ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ВЪВЕДЕНИТЕ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА ТРЕНИРОВЪЧНИЯ И СЪСТЕЗАТЕЛЕН ПРОЦЕС   I Основни положения С оглед сложната и динамична обстановка покрай инфекцията с COVID-19 и усилията, които…

Наредба за Държавно първенство

Наредба за Държавно първенство

С наредба за провеждане на Държавен личен шампионат, 27-28.11.2020г., гр. Горна Оряховица, може да се запознаете тук.

Протокол - класиране от Държавно първенство 11-12.09.2020г.

Протокол - класиране от Държавно първенство 11-12.09.2020г.

ПРОТОКОЛ Държавно първенство по ММА, 11-12.09.2020г., гр. Ямбол Класиране във всички възрастови групи и отборно класиране Кадетки 48.000 кг 1.Стефани Петрова (ММА Варна) Кадетки 52.000 1.Йована Йованич (ММА Шумен) Девойки 47.600 1.Мирослава Димитрова…

Наредба за Държавно първенство

Наредба за Държавно първенство

Наредба за провеждане на Държавно първенство по ММА всички възрастови групи 11-12.09.2020г., гр. Ямбол   С наредбата може да се запознаете тук

A PHP Error was encountered

Severity: 4096

Message: Object of class CI_Loader could not be converted to string

Filename: news/item_tpl.php

Line Number: 45