Новини

Понеделник, 05 Септември 2016

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ММА НА 24 СЕПТЕМВРИ В АРЕНА АРМЕЕЦ

ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ММА НА 24 СЕПТЕМВРИ В АРЕНА АРМЕЕЦ

На 24 септември от 9:00 сутринта в тренировъчната зала на Арена Армеец в гр. София, ще се проведе Държавно първенство по ММА (за аматьори) за всички възрастови групи (деца, кадети, юноши, мъже и жени).


Първенството се явява и Квалификация за определяне на Националния отбор (мъже/жени), който ще участва на Европейското първенство в Прага, Чехия през Ноември.
 

"Календарът на Българска Федерация по ММА до края на годината е наситен с доста национални и международни събития," съобщи председателят на БФММА, Станислав Недков. "На 24 Септември освен Държавното първенство, БФММА е съорганизатор и партньор на две от от най-големите организации, занимаващи се с бойни спортове в света - Abu Dhabi Warriors и Elite Boxing и заедно ще организираме най-мащабното ММА събитие правено досега у нас. Ще дадем шанс на 5 български бойци да бъдат част от това състезание и за тях ще бъде огромна възможност да покажат на какво са способни на промоутъри, мачмейкъри, спонсори и фенове в цял свят, където състезанието ще бъде излъчвано от няколко световни спортни канала. 

Освен това по време на Държавното първенство ще бъдат определени и националните отбори във всички възрастови групи, които ще вземат участие на предстоящите Балканско първенство през Октомври в Тирана, Албания) и Европейско първенство Ноември месец в Прага, Чехия! До края на годината БФММА ще организира и още няколко профи гали."

С това 24 септември се превръща в истински празник за любителите на бойните спортове. През целия ден битките от Държавното първенство по ММА могат да се гледат на живо в тренировъчната зала безплатно от 9:00 сутринта.

От 19:30 в голямата зала на Арена Армеец стартира смесената бойна гала -  ММА състезанието "Road to Abu Dhabi" и муайтай турнирът "Elite Fight Night 7", които гостуват в София. Билетите са вече в продажба и са по 20 лв в мрежата на Тикетпро.
 

Последни новини

Спортен календар за 2020 г.

Спортен календар за 2020 г.

  Спортен календар на БФ ММА за 2020 г. Дата на провеждане от ..... Дата на провеждане до ... Вид проява /ДП, ДТ, НК, СП, ЕП, СК, ЕК, МТ, РП и др./ Наименование на  проявата Етап на проявата Възрастова група Място на провеждане (град) Държава…

Покана за участие в Общо събрание - 27 март 2020

Покана за участие в Общо събрание - 27 март 2020

ПОКАНА За участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел „Българска Федерация по ММА” БУЛСТАТ: 176659577 Със седалище и адрес на управление: гр. София 1 000, ул. „Васил Левски” № 75, етаж 7, стая 714…

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА    За участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел     „Българска Федерация по ММА” БУЛСТАТ: 176659577    Със седалище и адрес на управление:    гр. София 1 000, ул.…

Държавно първенство по ММА

Държавно първенство по ММА

Българска федерация по ММА организира Държавно първенство за всички възрастови групи (12-13, 14-15, 16-17, 18+ годишни). Първенството ще се проведе на 10.03.2019 г. (неделя) в гр. Шумен, зала "Арена Шумен" с начален час 09:00 ч. ВХОД СВОБОДЕН!…

A PHP Error was encountered

Severity: 4096

Message: Object of class CI_Loader could not be converted to string

Filename: news/item_tpl.php

Line Number: 45