Новини

Сряда, 29 Юни 2016

Станислав Недков: "Вече всички се съобразяват с нашите бойци"

Станислав Недков:

"Очаквам добро представяне и много медали от Световното първенство", коментира пред Nbox шефът на ММА федерацията.


"Всички наши състезатели са готови да спечелят медали от Световното първенство", заяви президентът на Българската федерация по ММА Станислав Недков. Шампионатът на планетата ще се проведе от 5 до 10 юли в Лас Вегас.

 

„Проведохме отлична подготовка. Заминаваме с осем състезатели за турнира, седем при мъжете и един при жените. Ще имаме представител във всички категории, без в до 65 кг. Конкуренцията ще е огромна. Във всяка категория ще участват по 32 бойци. Общо на първенството ще има представители от над 40 държави“, коментира пред Nbox Стъки.

 

С успехите през миналата година си извоювахме водеща позиция сред държавите, които са членове на Международната федерация, допълни Недков.

 

„Вече всички се съобразяват с нашите бойци. Дано и Господ ги благослови и да успеят да донесат слава и успехи на България в САЩ. Благодаря на Министерството на спорта и на спонсорите ни, за помощта която ни оказаха“, каза още Станислав Недков.

Последни новини

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА    За участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел     „Българска Федерация по ММА” БУЛСТАТ: 176659577    Със седалище и адрес на управление:    гр. София 1 000, ул.…

Държавно първенство по ММА

Държавно първенство по ММА

Българска федерация по ММА организира Държавно първенство за всички възрастови групи (12-13, 14-15, 16-17, 18+ годишни). Първенството ще се проведе на 10.03.2019 г. (неделя) в гр. Шумен, зала "Арена Шумен" с начален час 09:00 ч. ВХОД СВОБОДЕН!…

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание

ПОКАНА за участие в Общо събрание на членовете на сдружение с нестопанска цел "Българска Федерация по ММА"

Държавно първенство по ММА

Държавно първенство по ММА

  Българската Федерация по ММА огранизира    * Държавно първенство по ММА на 4.02.2017 г. в град Стара Загора (всички възрастови групи) - начало 9:30 ч.    * Професионална гала вечер- начало 18:00 ч. 

A PHP Error was encountered

Severity: 4096

Message: Object of class CI_Loader could not be converted to string

Filename: news/item_tpl.php

Line Number: 45